Hoe feliciteer je iemand 25 jaar getrouwd?

Hoe feliciteer je iemand 25 jaar getrouwd? 25 jaar getrouwd tekst We hopen dat jullie nog driedubbel zo lang getrouwd mogen blijven. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Liefde is eindeloos, puur en oprecht. Liefde is warmte,

Hoe feliciteer je iemand 25 jaar getrouwd?

25 jaar getrouwd tekst We hopen dat jullie nog driedubbel zo lang getrouwd mogen blijven. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Liefde is eindeloos, puur en oprecht. Liefde is warmte, liefde is echt.

Wat te zeggen bij 50 jaar getrouwd?

50 jaar getrouwd Vijftig jaar geleden hebben jullie elkaar het ja-woord gegeven, sindsdien gaan jullie samen door leven. Wat gingen die jaren snel, voor ons zijn jullie een groot voorbeeld als stel. Gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk!

Wat schrijf je op een bruiloft kaart?

Lief bruidspaar, omarm elkaar en vier samen het leven. Geniet van deze geweldige dag en hou van elkaar, elke dag een beetje meer! Met zoveel liefde en geluk, kan jullie relatie nooit meer stuk! Geweldig dat jullie deze stap hebben gezet.

Wat is 4 jaar huwelijk?

4 jaar huwelijk heet het huwelijk van zijde. Een mooi en spannend cadeau kan zijn om je geliefde een lingeriesetje te geven van zijde.

Hoe feliciteer je iemand die 25 jaar in dienst is?

Namens alle collega’s van de afdeling willen we je feliciteren met je 25 jaar in dienst jubileum. Naast een extra beloning sta jij de hele dag in het zonnetje. Dit keer halen wij de koffie voor jou in plaats van andersom.

Hoe feliciteer je iemand die jarig is?

Enkele dingen die je kunt uitproberen zijn:

 • Een geweldige verjaardag gewenst!
 • Een fantastische, speciale dag gewenst!
 • Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt! Je verdient het.
 • Ik ben blij dat ik je heb leren kennen en wens je een geweldige dag toe.
 • Geniet van je volgende reis rond de zon!

Wat te zeggen bij jubileum?

hoe een jaar weer voorbij zal gaan. Ja vandaag is het zover Proficiat. Het moge U nog heel veel jaren, heel goed gaan ”geniet van je speciale dag.

Wat schrijf je in een gastenboek huwelijk?

Korte huwelijkswensen voor gastenboek

 • Wat zien jullie er stralend uit vandaag.
 • Just married.
 • Wacht niet op bijzondere momenten, maak gewone momenten bijzonder.
 • Ik heb genoten van deze prachtige dag.
 • Gefeliciteerd Mr & Mrs!
 • Heel veel geluk met dit nieuwe avontuur dat jullie samen aan zullen gaan.

Hoe noem je 12 jaar getrouwd?

Zo spreekt men bijvoorbeeld over een koperen huwelijk bij 12½ jaar getrouwd zijn, of een zilveren huwelijk bij 25 jaar. Volgens sommige mensen is het gebruikelijk om op dergelijke dag cadeaus te geven die van het genoemde materiaal zijn gemaakt.

Hoe feliciteer je iemand met een jubileum?

Alweer is er een jaar voorbij, maar je bent het nog steeds voor mij, gefeliciteerd. Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil. Bij deze dag sta ik even stil omdat ik je met heel mijn hart het allerbeste wensen wil, gefeliciteerd. Cadeautjes en taart, een stralende lach.

Wat zijn de meest voorkomende 25 jaar getrouwd spreuken?

Enkele meest voorkomende 25 jaar getrouwd spreuken: Een traan, een lach, al 25 jaar genieten wij van ons huwelijk! Velen doen jullie dit niet na, geniet van de prachtige dag met elkaar. Al 25 jaar lang, elke dag liefde samen. 25 jaar geleden konden ze elkaar wel opeten, 25 jaar later denken ze hadden we dat maar gedaan.

Wat is een 25-jarig huwelijkswens?

25 Jaar getrouwd huwelijkswensen. Een 25-jarig huwelijk wordt ook wel een zilveren bruiloft genoemd, zowel in België als in Nederland. Voor veel getrouwde stellen is het bereiken van deze mijlpaal een ideale gelegenheid om een groot feest te geven met familie en vrienden. Wil jij iemand daarmee feliciteren?

Wat zijn jullie 25 jaar getrouwd?

25 jaar getrouwd huwelijkswensen: Vandaag is het een bijzondere dag. jullie zijn vijfentwintig jaar getrouwd. Voor elkaar een rots in de branding. temeer omdat je veel van elkaar houd. Het is heel bijzonder. na vijfentwintig jaar. met vele ups en downs. nog altijd bij elkaar.